Jagtbutikker.dk har et formål, nemlig at give jægere et overblik over de mange forskellige jagtbutikker og jagtforretninger i Danmark. Det er både internet baserede jagtwebshops og ganske almindelige jagtforretninger.

Outdoor Ezine ApS besluttede at udvikle Jagtbutikker.dk da tjenesten ikke var tilgængelig online for danske jægere.

Der findes en god beskrivelse af den pågældende jagtbutik, de services forretningen tilbyder og hvordan du kommer i kontakt med personalet. Det er muligt at rate alle jagtforretningerne samt fortælle og dele sin erfaring, ros såvel som ris, om den pågældende forretning med andre jægere. Tonen skal holdes sober og kritik skal gives konstruktiv, således at den pågældende forretning har mulighed for at forholde sig til kritikken.

Det er gratis at tilmelde webshops og jagtforretninger samt at anvende de services jagtbutikker.dk tilbyder. Det er kun jagtbutikker som hele tiden opdateres og vedligeholdelse, der godkendes på jagtbutikker.dk, hvilket sikre kvaliteten for vores bruger.

Du kan holde dig opdateret om nye jagtforretninger og jagtbutikker på Facebook, Google+, Twitter eller ved at følge sidens RSS feed.

Del på de Sociale Medier

Hjemmeside Info:

Link: http://www.jagtbutikker.dk/
Emner: Jagt, Jæger, Jagttøj, Jagtudstyr, Jagtbutikker
Fremhævet sider: