Salonriflen er en lille riffel i kaliber 22 (5,6 mm) som anvender ammunition med randtænding. Selvom det er en lille kaliber er sikkerhedsafstanden stadigvæk mindst 2.000 m. Salonriffel.dk fokuserer udelukkende på denne ”lille jagtriffel” samt de jagtformer denne anvendes til. Salonriffel.dk er blogbaseret og på bloggen kan der læses artikler om ammunition til salonrifler, hvilke jagtbare vildtarter der må jages, beskrivelser af de forskellige jagtformer, lovgivning og meget mere.

Outdoor Ezine har udviklet salonriffel.dk med det formål at skabe et online nichemedie, som fokuserer på salonriflen samt de jagtlige og skydemæssige muligheder denne lille riffel giver.  17 HMR er også en salonriffel som gennem de seneste par år er blevet mere og mere populær til jagt i Danmark. Specielt kuglens flade kuglebane gør den mere præcis på længere afstande. Salonriflen er også væsentlig billigere i ammunition og kanmed fordel anvendes som supplement til skydetræningen.

Du kan holde dig opdateret med nyheder fra Salonriffel.dk på Facebook, Google+, Twitter eller ved at følge sidens RSS feed.

Del på de Sociale Medier

Hjemmeside Info:

Link: http://salonriffel.dk/
Emner: Jagt, Våben, Jagtvåben, Salonriffel
Fremhævet sider: