Vi har i 2015 / 2016 arbejdet på et værktøj der er brugbart for både jægere, lystfiskere mv. Generelt alle udelivs mennesker vil kunne få glæde af tjenesten på et eller andet tidspunkt.

Tjenesten kan findes på Soltider.dk
Engelsk udgave på Sunmoon.io

Basalt set er det en lille tjeneste til at finde tidspunkt for Solopgang, Solnedgang, Måneopgang, Månenedgang, Månefasen, Månens belysning, tid til næste fuldmåne incl. en 7 dags udsigt baseret udfra den dato brugeren har valgt.

Tjenesten benytter sig af Google Map API for at gøre det nemmere for brugeren at hurtigt finde den position hvor sol/måne tiden skal udregnes fra. Ved 1. sideload vil hjemmesiden spørge om lov til at benytte din aktuelle placering. Derefter kan man enten indtaste en adresse / dato eller blot klikke på kortet for at finde data på en helt nøjagtig position.

I sommeren 2016 arbejder Outdoor Ezine ApS på at udbygge tjenesten til også at give API adgang til interesseret – dvs. andre hjemmesider kan trække data fra os og benytte på deres egen hjemmeside. Det kan være smart for fx. Put & Take søer der åbner ved solopgang – ved denne tjeneste kan de meget nemt fortælle deres kunder præcist hvad tid det er ved deres sø.

Tjenesten er udviklet efter de seneste standarder og fungerer på alle former for devices (pc, mac, tablets, smartphones mv.).

Der er desuden frigivet en Android baseret App du kan finde i Google Play.

 

.

Hjemmeside Info:

Dansk Link: https://soltider.dk/
Engelsk Link: https://sunmoon.io/
Emner: Sol, Måne, Solopgang, Solnedgang
Sociale profiler: